Het merk Airo

Airo is opgericht in 1957 door Alexander Schmiemann onder de naam Airo-Chemie A. Schmiemann GmbH. Het bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van producten op het gebied van autoreparatie en carrosserieherstel. Inmiddels is het assortiment aangevuld door talrijke speciale toepassingen.
Na 10 jaar groeide de markt voor Airo producten dankzij de hoge kwaliteit ervan. Door de enorme groei kon men in Leverkusen de bestaande productiecapaciteiten niet meer aan. Zo werd in het Duitse Langenfeld een nieuwe locatie gebouwd met de allermodernste productie installaties. Tot op de dag van vandaag is dit de hoofdvestiging van het bedrijf.


Productielocatie

Op ons meer dan 12.000 m2 grote bedrijfsterrein zijn goed geschoolde medewerkers werkzaam en deze dragen in belangrijke mate bij aan het succes van ons bedrijf. Om ervoor te zorgen dat onze klanten ook in de toekomst kunnen vertrouwen op de kwaliteit en de hoge standaard van onze producten, zorgen wij er door onder meer regelmatige scholing actief voor dat zij gemotiveerd en ook gekwalificeerd hun werk uitoefenen.

De eigen research & development garanderen daarbij een continue aanpassing van onze producten aan de toenemende kwaliteitseisen en innovaties op het gebied van onze corebusiness.
 

Markten

Wereldwijd hebben klanten vertrouwen in onze producten die door de voortdurende verdere ontwikkeling voldoen aan de steeds hoger wordende eisen aan kwaliteit en verwerking.

Niet alleen in Duitsland zijn Airo-producten sinds de oprichting van het bedrijf een begrip geworden. Ons exportaandeel ligt momenteel ver boven de 60% en ons bedrijf heeft zich inmiddels ook buiten de Europese Unie een vooraanstaande plaats verworven.
 

Certificering

Airo Chemie is in 1997 DIN EN ISO 9001 gecertificeerd. Sinds 2004 beschikken wij over de certificering volgens DIN EN ISO 9001:2000 en sinds 2008 over de certificering volgens DIN EN ISO 9001:2008.

Airo Chemie is in 1997 DIN EN ISO 9001 en in 2008 DIN EN ISO 9001:2008 gecertificeerd.

© 2014 - 2024 Plamuren.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel