Plamuren.com zakelijk

Ben je een zakelijke gebruiker en neem je regelmatig af? Dan is het interessant voor je om al je producten bij ons af te nemen tegen een aantrekkelijke korting op maat. Hoe meer je afneemt, hoe aantrekkelijker de korting. Je bent bij ons al een zakelijke gebruiker als je op jaarbasis meer dan €1500,- excl. BTW afneemt.

 Supersnelle service
 Betrouwbaar geleverd
 Kortingen op maat
 Achteraf betalenAls zakelijke afnemer willen wij net even iets verder gaan voor je. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid van leveranciers is en je het liefst gister je spullen al in huis hebt, maken wij ons hier sterk voor! Naast de extra service met bestellingen, doen wij dit ook voor het financiële gedeelte.


Supersnelle service
Naast een snelle bezorging zorgen wij ook voor een korte reactie tijd op mailtjes. Bij een aanvraag van een offerte zal die dezelfde dag nog in huis zijn. Niemand houdt van lang wachten toch?


Betrouwbaar geleverd
Naast de normale pakketten die wij leveren, leveren wij ook zwaardere bestellingen. Dit zijn bestellingen op pallets die degelijk worden verpakt. Hierdoor is de kans op beschadigingen nihil. Wat  voor bestelling je ook bij ons doet, wij zorgen ervoor dat deze snel en veilig wordt geleverd op de juiste locatie. Wat wil je nog meer?


Korting op maat
Wij maken graag een offerte op maat! Ook bieden wij productadvies aan dat aanlsuit op je bedrijf en wensen. Hoe meer je besteld, hoe aantrekkelijker de prijs wordt. Voor de administratie kunnen wij ook een referentie toevoegen. Bij een regelmatige afname stellen we een vaste korting vast, afhankelijk van de afname en gebruik. De facturering kan zowel maandelijks als per bestelling. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en geen verraddingen achteraf!


Achteraf betalen
Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. De factuur kan tot 14 dagen na levering betaald worden.


Belangrijk om alvast uit te zoeken:
- Welke producten wil je gaan afnemen?
- In welke hoeveelheden wil je dit bestellen?
- Welke frequentie verwacht je te gaan bestellen?
- De BTW & KvK nummer plus bedrijfsgegevens

Als je de bovenstaande punten hebt uitgezocht dan zorgen wij voor een passende aanbieding! Heb je geen BTW & KvK nummer, dan kunnen wij je helaas niet registreren als zakelijke gebruiker.

Neem gelijk contact op voor meer informatie

 035 - 260 00 42            zakelijk@plamuren.com           Maandag tot en met vrijdag 08:00 - 18:00 uur

© 2014 - 2024 Plamuren.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel