Retourneren


Kan ik producten retour sturen?
Ja, u kunt ongebruikte en onbeschadigde producten GRATIS retourneren. Dit kan binnen een termijn van 60 dagen zonder opgaaf van redenen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product dient compleet en in originele staat te zijn, dat wil zeggen niet gebruikt of beschadigd. Is het product toch beschadigd of gebruikt? Dan zal er een waardevermindering in rekening worden gebracht. Bij het ontvangen van geopende plamuren, primers & lakken zullen wij geen terugbetaling uitvoering.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat u het product eerst retour meldt via het contactformulier onderaan de contact pagina. Vermeld hierbij dat het om "retourneren" gaat en geef duidelijk het ordernummer aan! Wij zullen u aangeven hoe de retourprocedure in zijn werk gaat. Plamuren.com zal het volledige bedrag inclusief de eventuele verzendkosten binnen 7 werkdagen aan u terugstorten, zodra wij de retournering hebben ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren zijn GRATIS, wij zullen u wel een retouretiket toesturen. Maakt u gebruik van een eigen retour etiket om het pakket te versturen, dan kunnen wij het helaas niet vergoeden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Plamuren.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.


Het product is beschadigd bij mij aangekomen, wat moet ik doen?
Mocht het zo zijn dat het product beschadigd bij u aankomt, dan voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing! U kunt ons hier onmiddellijk van op de hoogte stellen door middel van het contactformulier onderaan de contact pagina of via een email aan info@plamuren.com. Als het mogelijk is ontvangen wij graag één of meerdere foto's van de ontvangen staat van het pakket met producten.
Als wij u email in goede orde hebben ontvangen, nemen wij spoedig contact met u op voor een passende oplossing.

© 2014 - 2024 Plamuren.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel