Over Plamuren.com

Plamuren.com is DE online winkel voor het vinden van onderhouds- en reparatieproducten voor de autoschadeherstel, schilders en de jachtbouw. Wij leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Mocht u een vraag hebben over een product of bewerking, wij helpen u graag verder!

Op de website kunt u van alles terug vinden wat u nodig heeft voor de bewerking van begin tot eind! Naast plamuur bieden wij ook een complete schuurlijn aan, primers, blanke lakken en diverse kleinmateriaal. Door 30 jaar aan ervaringen met het merk Airo staan wij garant voor een uitstekend product wat zijn naam heeft waargemaakt. De Airo producten zijn een wereldwijd begrip en staan bekend om zijn sterke en goed te verwerken kwaliteiten.

De website van plamuren.com geeft de mogelijkheid om de producten eenvoudig te bekijken, vergelijken en, indien gewenst, makkelijk te bestellen. Door onze jarenlange ervaring als groothandel bieden wij een goede service en hanteren wij scherpe prijzen! Ons assortiment is erg uitgebreid en toepasbaar voor verschillende vakgebieden.

Naast het Airo assortiment op de website kunnen wij ook het gehele assortiment van 3M en Mirka leveren. Mocht het product dat u zoekt er niet tussen staan, neemt u dan contact met ons op. 

 

Onze missie

Kwaliteit

Het leveren van hoogwaardige plamuur productenDe Airo producten zijn al jarenlang een begrip 
tegen scherpe prijzen. Wij voorzien de klantover de hele wereld. We staan garant voor een 
spoedig van de gevraagde producten.goed en gewaardeerd product.
  

Persoonlijk

Snelle levering

Bij vragen of klachten zijn wij direct en/ofVandaag besteld vóór 17.00 uur is de volgende
persoonlijk te bereiken. Dit kan via de dag in huis. Zo kunt u snel gebruik maken van
contact pagina en wij staan graag klaar voor u!uw bestelde producten. Wel zo fijn!
© 2014 - 2024 Plamuren.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel