Betalen

 

  Betaalwijze  Betaalkosten
  iDeal  GRATIS
  Bancontact  GRATIS
  SOFORTBanking  GRATIS
  Maestro  GRATIS
  MasterCard  GRATIS
  VISA  GRATIS
  Paypal  3% van orderbedrag
  Vooraf betalen  GRATIS*

*word verzonden bij ontvangst betalingiDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (ING, ABN AMRO, Rabobank etc.). Hierna wordt u doorgeleid naar de vertrouwde site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.
Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Bancontact
Als Belgische klant kunt u bij ons betalen met Bancontact. Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Dit zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Met Bancontact kunt u direct uw product betalen in een vertrouwde betaalomgeving die beveiligd wordt door middel van een SSL-verbinding.


Afterpay
Liever na de ontvangst van je bestelling betalen? Dat kan natuurlijk ook. Zo betaal je alleen voor de artikelen die je houdt. Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Betaal binnen 14 dagen na ontvangst van je artikelen met iDeal via Afterpay.


SOFORTBanking
SOFORTBanking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer  populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking maar de betaling moet alleen worden geverifieerd, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.
U kiest SOFORTBanking als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (ING, ABN AMRO, Rabobank etc.). Hierna wordt u doorgeleid naar de vertrouwde site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.
Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Maestro
Met de Maestro debitcard (van MasterCard), betaal je online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. In 100 landen worden kaarten uitgegeven met het Maestro logo. 


MasterCard
Als je met creditcard betaalt, wordt de betaling pas afgeschreven wanneer een product is geleverd. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een MasterCard creditcard gebruikt, moet je een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van je bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De MasterCard SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt jouw online betaling extra veilig.


VISA
Als je met creditcard betaalt, wordt de betaling pas afgeschreven wanneer een product is geleverd. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een VISA creditcard gebruikt, moet je een SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van je bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt jouw online betaling extra veilig.


Paypal
Via Paypal bieden wij de mogelijkheid om via uw PayPal saldo te betalen. Door PayPal aan te vinken in het betaalmenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Paypal.
Wij rekenen een klein percentage aan betaalkosten omdat wij onze producten scherp in de markt willen aanbieden. Zo kan je zelf de keuze maken of betalen met PayPal interresant kan zijn voor je.


Vooraf betalen
Vooraf betalen betekend dat u vooraf betaald, voordat wij de bestelling verzenden. 
Voor zakelijke EU klanten verschilt dit wel enorm, namelijk bestellen zonder BTW! Na het plaatsen van de bestellen zullen wij een aangepaste factuur maken zonder BTW, wij passen het 0% tarief hierop toe met BTW verlegt.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een bevestigings e-mail incl. factuur met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij ons binnen is gekomen wordt uw bestelling gelijk verwerkt en verzonden.
(Alle gegevens voor overschrijving vindt u in de bevestigingsmail)
*Let op!! Als u voor "Vooraf betalen" kiest, wordt de leveringstermijn verlengd, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen! Per bank kan de overschrijving variëren tussen de 1 tot 3 werkdagen.

© 2014 - 2024 Plamuren.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel